Transformă-ți afacerea cu Serviciile Expert Odoo de la Techtonga.ro

De ce Techtonga.ro?

La Techtonga.ro, suntem specializați în furnizarea de soluții Odoo personalizate care vă eficientizează operațiunile de afaceri, sporesc productivitatea și vă îmbunătățesc profitul. Echipa noastră de experți, cu experiență vastă în implementarea și suportul Odoo, este dedicată furnizării de soluții adaptate nevoilor dvs. unice de afaceri.Serviciile Noastre


 

Implementare Odoo 

Implementare perfectă și eficientă a sistemelor Odoo ERP adaptate cerințelor dvs. de afaceri. Timp de implementare redus, configurare eficientă din punct de vedere al costurilor și o tranziție lină, cu întreruperi minime în operațiunile dumneavoastră zilnice.

Servicii de Integrare

Integrarea Odoo cu alte sisteme și software de afaceri, cum ar fi CRM, platforme de comerț electronic, software de contabilitate și multe altele. Un sistem unificat care asigură coerența datelor și oferă o vedere holistică a operațiunilor dvs. de afaceri.


Customizare și Development

Adaptări și îmbunătățiri personalizate pentru a face ca suita standard Odoo să se potrivească perfect afacerii tale. Funcționalități îmbunătățite care se aliniază cu procesele de afaceri specifice, îmbunătățind experiența utilizatorului și eficiența operațională.  

Consultanță și Consiliere 

Sfaturi de specialitate pentru a vă optimiza mediul și fluxurile de lucru Odoo pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale afacerii dvs. Eficiență și productivitate sporite prin utilizarea optimă a platformei Odoo, bazată pe informații profunde de la consultanții noștri experimentați.

Servicii de Migrare

Migrarea în siguranță a datelor dvs. existente la Odoo din alte sisteme ERP sau versiuni anterioare ale Odoo. O tranziție lină și sigură la cea mai recentă tehnologie, fără pierderi de date și performanță îmbunătățită a sistemului.  

Training și Support 

Programe cuprinzătoare de instruire pentru echipa dvs. pentru a vă asigura că profită la maximum de sistemul Odoo, împreună cu asistență continuă. Oferiți personalului dumneavoastră cunoștințele de care au nevoie pentru a utiliza eficient Odoo, reducând dependența de suport extern și îmbunătățind gradul de utilizare a sistemului. .

De ce să alegi Techtonga?

Cu o vastă experiență în soluțiile Odoo, Techtonga.ro se remarcă drept partenerul tău ideal. Ne angajăm să:


Întelegem afacerea dvs.

Ne facem timp să înțelegem procesele și provocările dvs. de afaceri pentru a vă oferi soluții cu adevărat personalizate.

 

Echipa de experți

Echipa noastră de experți este certificată și instruită permanent în cele mai recente funcționalități Odoo pentru a asigura soluții de ultimă generație.


Bilanț dovedit

Am implementat cu succes soluțiile Odoo în diverse industrii, obținând în mod constant rate ridicate de satisfacție a clienților.
Începe de astăzi

Ești gata să-ți transformi afacerea cu Techtonga.ro? Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. Odoo sau programați un demo pentru a vedea soluțiile noastre în acțiune. Permiteți-ne să vă ajutăm să atingeți excelența operațională cu Odoo.

Contactați-ne     Programează un demo