Vinde mai mult 

cu oferte instantanee

Creează instantaneu oferte profesionale și interactive cu puternicul constructor de oferte al Odoo.Administrează comenzile, serviciul pentru clienți și magazinul online pe o singură platformă.


Folosește șabloane de oferte pentru a automatiza comenzile obișnuite.


Aplică automat prețurile și taxele corecte pentru fiecare client. 

Evită sarcinile consumatoare de timp și concentrează-te pe ceea ce contează cel mai mult: vânzarea!Funcții


Controlul produselor și prețurilor

Liste de prețuri

Calculați prețul corect pe baza condițiilor clientului, cum ar fi regiunea și nivelul de preț, sau pe baza condițiilor comenzii, cum ar fi cantitatea și timpul. Adăugați liste de prețuri la produse individuale în funcție de segmentul fiecărui client.  

Cupoane și promoții, Carduri cadou și eWallet

Creează cupoane și coduri promoționale personalizate și permiteți clienților dvs. să activeze reduceri la achiziție.  Permite clienților să achiziționeze carduri cadou pentru sume personalizate preconfigurate și să le utilizeze pentru a achiziționa articole din magazinul tău. Permite clienților să utilizeze un portofel electronic pentru a stoca bani pe site-ul tău pentru plăți online.

Configurator de produse

Optimizați procesul de creare a ofertelor sau coșurilor prin integrarea simplă a variantelor specifice de produs folosind afișajul configuratorului de produse Odoo, care vă permite să personalizați rapid și eficient fiecare detaliu. 


Gestionarea comenzilor și contractelor

Comenzile de vânzări

Transformați propunerile în comenzi de vânzare cu doar un clic sau lăsați clienții să o facă singuri cu oferte online și semnătura electronică Odoo. Economisiți timp având opțiunea de a modifica comenzile de vânzare, de a vinde pachete de produse și de a livra comenzi parțiale.

Gestionați facturarea din comenzile de vânzare

Facturare pe baza cantităților comandate sau livrate, sau în funcție de timp și materiale. Administrați termenii de plată prin client sau prin factură. Urmăriți cu ușurință vechimea facturilor.

Contracte

Supravegheați fiecare etapă a unui contract, inclusiv facturarea, reînnoirea și vânzarea suplimentară. Gestionați contractele de venituri recurente cu aplicația Odoo Subscriptions, inclusiv contractele de membru sau de servicii, notificările de reînnoire a contractelor și opțiunile de contract, precum și monitorizați veniturile recurente prin tabloul de bord MRR.

Oferte profesionale

Constructor de oferte

În doar câteva secunde, puteți crea o ofertă elegantă și personalizată. Beneficiați de produse predefinite, liste de prețuri și șabloane pentru a aplica instantaneu tarifele corecte la ofertele dvs.

Upselling

Ofertele sunt elaborate pentru a spori vânzările companiei, oferind produse suplimentare și alte opțiuni, aplicând reduceri și strategii de închidere pentru a încuraja achizițiile.

Șabloane de oferte

Elaborați șabloane de ofertă personalizate în doar câteva clicuri și refolosiți-le pentru a economisi timp.

Raportare intuitivă

KPI-uri urmăribile

Urmăriți cu ușurință un tablou de bord KPI pentru informații esențiale, precum suma totală facturată, vânzările pe țară/vânzător/echipa de vânzări, rata de pierdere, MRR, valoarea pe viață, raportul CAC și upgrade-urile/downgrade-urile. 

Analiză comenzi și facturi

Decideți dacă datele dvs. sunt bazate pe comenzi, facturi sau pe ambele. Organizați informațiile despre vânzări în categorii precum tipul de produs, agentul de vânzări, țara și echipa de vânzări. 

Activități următoare

Explorați integral toate activitățile de vânzări, acțiunile viitoare și datele de performanță pentru o perspectivă completă.